na Weekend Media Festivalu

Business Grand Tour u Rovinju: I Sandi Cenov u karavani vrijednoj dva milijuna eura

Piše: Istarski.hr

19.09.2024 - 16:57

U srijedu je iz Zagreba prema Ljubljani krenula tura ekskluzivnim automobilima „From Sales Mindset 2 WEEKEND.17 Business Grand Tour’’, koja dalje nastavlja kroz Trst, Portorož, Motovun i Umag, te završava u petak, 20. rujna u Rovinju na Weekend Media Festivalu. Spektakularnom turom obilježava se otvorenje prve franšize jedinstvene networking platforme Prodajnog Mindseta u Sloveniji.

Tijekom tri dana 19 sudionika vozit će deset automobila, čija ukupna vrijednost premašuje dva milijuna eura. Jedan od sudionika je i poznati hrvatski pjevač Sandi Cenov, koji strast prema brzim automobilima gaji još od malih nogu. Sandi je među prvim vlasnicima Ferrarija u Hrvatskoj, a 2018. odvozio je i rally Prvenstvo Hrvatske. U Rovinj stiže svojim narančastim Lotusom Elise Cupom 250.

U suradnji s Highlife Clubom, u karavani su i brendovi kao što su Porsche, Mustang, AMG, Lamborghini i Maserati. Ekskluzivne automobile vozit će i komunikacijski stručnjak Krešimir Macan, koji će na WMF-u, između ostaloga, moderirati i panel Prodajnog Mindseta "Prodajni orgazam. Kad prodaja postaje bolja od seksa?", u petak u 15 sati u Pepermint loungeu.

Podsjetimo, franšizu hrvatske ‘’proizvodnje’’ Prodajni Mindset, iza koje stoje iskusni predavači, komunikatori i edukatori Saša Tenodi i Vedran Sorić, uz podršku poznatog poduzetnika Ognjena Bagatina, preuzima skupina slovenskih prodajnih entuzijasta, s ciljem osnivanja Kluba koji će, po uzoru na hrvatski, svojim članovima omogućiti rast i razvoj u području prodajnih vještina.

Tweet

Posljednje novosti