'ONE SU NERASTURIVE'

Kako se istarski županijski trećeligaš našao u ‘Potjeri’?

Piše: Siniša Žulić

19.09.2024 - 21:32
Dean Kotiga (foto: Sandra Šimunović / PIXSELL)
Dean Kotiga (foto: Sandra Šimunović / PIXSELL)

Istarski ‘lovac’ Dean Kotiga u popularnom HRT-ovom kvizu ‘Potjera’ na malim ekranima često voli isticati detalje iz kraja iz kojeg dolazi - Motovuna. Ovog tjedna krenula je jesenska shema na nacionalnoj dalekovidnici, gdje su se našle i nove epizode ovog popularnog kviza općeg znanja u kojem četiri natjecatelja odgovaraju na pitanja te grade taktiku koja će ih odvesti u finalni krug. Na tom putu lovac ih pokušava izbaciti iz igre. 

 

Ovoga četvrtka akteri Potjere dotakli su se nogometa i navijačkih preferencija, a u toj priči našao se i jedan istarski županijski trećeligaš. Uz hobije i aktivnosti koje je nabrojao, natjecatelj Hrvoje iz Splita je rekao kako mu je kao i svakom Splićaninu hobi odlazak na utakmice te praćenje Hajduka i živciranje uz Hajduk. I tako već 19 godina.

- Što se tiče Hajduka i živciranja neću ulaziti u to. Nedavno sam bio na jednom otoku i rekli su mi kako imaju jedno lukavo pitanje za mene ‘Za koga ti navijaš?’ Sad moraš paziti što ćeš reći. Ja sam rekao za NK Livade, ispod Motovuna. To je klub u kojem sam ja trenirao nogomet, rekao je ‘lovac’ Dean Kotiga.

- I to je rispekt, ubacio se voditelj Joško Lokas.

Nakon što je Splićanin na ploči pobjegao Kotigi i osigurao završnu potjeru prikazavši pritom solidno znanje, istarski je lovac pohvalio splitskog natjecatelja.

- To su hajdukovci. Sigurni, čvrsti, ponosni… sa velikom prednošću. Čestitam i rasturite te dinamovce. Unesite malo nemira, kazao je Kotiga. 

- Ne dinamovce, rasturite Livade, nije se dao Lokas.

- Livade su nerasturive, poentirao je najpoznatiji Motovunac na nacionalnoj televiziji.

Tweet

Posljednje novosti