zaljubljeni preko kuhače

Ljubavni par iz Istre u 'Masterchefu'. 'Ivana je moje sve. Nikoga nisam volio tako'

Piše: Igor Radić

17.09.2024 - 15:21
Moris Vareško i Ivana Božac (Foto: Nova TV)
Moris Vareško i Ivana Božac (Foto: Nova TV)

Novu sezonu MasterChefa, kulinarskog šoua Nove TV, otvorio je ljubavni par iz Istre, Rovinjka Ivana Božac i Moris Vareško iz Krnice, privukavši posebnu pažnju.

Na audiciji su kuhali zajedno, na istom štednjak, ali svako svoje jelo, što je novina. Žiri je njihove tanjure ocijenio „jako dobrim“ te su oboje osvojili pregače, odnosno prolaz u daljnje natjecanje.

 

Ivana je u prilogu ispričala dirljivu, gorko-slatku životnu priču. Kao samohrana majka, prošla je teške trenutke.

„Jedno jutro nisam svom djetetu imala što dati za jesti. Ali to se dogodilo samo jednom. Obećala sam si da se to neće više ponoviti. To nisu lijepi trenuci. Odlučila sam da ću raditi dok ne padnem u nesvijest, a većinom je tako i bilo“, kazala je 41-godišnja Ivana.

Danas joj se život potpuno promijenio, nabolje.

„Dijete mi je na fakultetu, radim posao koji obožavam, napokon imam vremena za hobije i u moj je život ušao muškarac kojeg sam čekala cijeli život, rekla je.

I Moris je bio otvoren.

„Ivana je moje sve. Još nisam bio u situaciji da nekoga toliko volim. Svaki trenutak provedem s njom je savršen. Ona sigurno ide do finala, a ja ću je pratiti koliko god mogu“, kazao je ovaj 44-godišnjak, rekavši da se na šou prijavio zbog – Ivane. 

Tweet

Posljednje novosti