čak 13 koncerata!

U Novigradu ovog vikenda velika fešta. Evo tko će sve svirati

Piše: Istarski.hr

23.08.2024 - 12:01

Najposjećenija novigradska manifestacija, Fešta sv. Pelagija, od 23. do 25. kolovoza nikada nije bila toliko raznolika glazbenim programom i brojnim dodatnim sportskim natjecanjima. Glazbeni program s čak 13 koncerata organiziran je na Velikom trgu, Porporeli te u Prolazu Boška Petrovića. 

No, bogati glazbeni program nije sve što se ovoga vikenda događa u Novigradu. Brojne novigradske udruge i sportski klubovi tradicionalno organiziraju sportske susrete i natjecanja. Cjelokupan program manifestacije pogledajte ovdje.

 

Da se ne bi stvarala gužva unutar starogradske jezgre, na raskršću kod osnovne škole Rivarela nakon 19 sati u grad će moći ući isključivo stanari. Stoga iz Grada preporučuju posjetiteljima koji dolaze u Novigrad automobilima da koriste velika parkirališta na ulazu u grad, kod Sportske dvorane i uz ulicu Domovinskih žrtava. S velikog parkirališta kod Sportske dvorane svi se mogu poslužiti uslugom Free shuttle – besplatnim prijevozom do grada, a uobičajeni vozni red će se prilagoditi potrebama, vozit će češće i usluga će se produžiti do ponoći.

Iz bližih turističkih naselja na sjeveru i jugu grada, moguće je koristiti turističke vlakiće koji imaju više stajališta na putu do centra grada. Ovdje možete pronaći više informacija i red vožnje vlakića.

Tweet

Posljednje novosti