nakon nekoliko godina

Veliki povratak picigin turnira u Medulin

Piše: Istarski.hr

22.08.2024 - 16:31
Medulin (Snimio Milivoj Mijošek)
Medulin (Snimio Milivoj Mijošek)

U petak 23. kolovoza u Medulinu na Bijeci kod Havana Beach Bara održava se već tradicionalni turnir u piciginu. Picigin se nakon dugo godina vraća u Medulin pošto je u godinama covida manifestacija zamrla sve do danas. "Velika nam je čast da baš naša Udruga Galeb to organizira i pokreće ponovno ove godine", izjavio je Josip Grgorović, jedan od mnogih mladih u novonastaloj udruzi mladih.

Okupljanje počinje.otprilike u 14.30 u Havani ali prva utakmica je tek u 15.30 sati. "Budući da smo turnir radi logističkih mogućnosti ove godine stavili na radni dan odlučili smo pomaknuti početak nakon kraja radnog vremena, a i svim ekipama koje nam najave kasniji dolazak omogućiti ćemo sudjelovanje u skupini koja kreće s igrom i puno kasnije tako da pozivamo sve da se ipak požure i završe radni tjedan aktivno uz vrhunsku ljetnu sportsku zabavu", kažu organizatori.

Na turniru sudjeluju ekipe po masimalno 6 ljudi. Za vrijeme cijelog turnira peći će se roštilj, a za se rashladiti tijekom toplog ljetnog dana bit će osigurani bonovi svim sudionicima, posebni popusti su i kod domaćina turnira na Havani. 

Za dobru atmosferu tokom turnira pobrinuli smo se bogatim zabavnim programom, beach party uz DJ Torichellia, večernji koncert najjače, najzabavnije, istarske harmonikašice Debore Sošić i Lucky Benda, a nakon toga dj Ax koji će puštati za svakoga po nešto, tako da dobre zabave u petak neće nedostajati, kažu iz organizacije.

"Htio bih se zahvaliti u ime svih u organizaciji i svih posjetitelja turinira koji će uživati u omogućenom, našim pokroviteljima, Općini Medulin, Turističkoj zajednici i Kamenjaku, Marco Polo turističkoj agenciji i Marco Polo nekretninama na doniranim financijskim sredstvima, te naravno svim malim i velikim obrtnicima i poslovnim subjektima koji su donirali bogate nagrade za turnir da turnir bude jos bolji i bogatiji za posjetitelje. Pozivam stare i mlade, medulince i medulinke cijele općine Medulin i sve ostale ekipa da nam se pridruže 23.08. u Medulinu na Bijeci, te da zajedno budemo dio jednog nezaboravnog turnira, ali i da svi zajedno vratimo Medulinski picigin nazad na Bijecu", izjavio je Grgorović.

Tweet

Posljednje novosti