Istra na Berlin commercial festivalu

Pogledajte reklamu Magenta summer i pokušajte prepoznati sve pulske lokacije

19.08.2024 - 21:32

Već dugo je poznato da su Pula i okolica prepoznati kao zanimljiva i pogodna destinacija za razne filmske, televizijske i reklamne projekte, o čemu je naš portal više puta pisao. Još jedna potvrda te činjenice upravo je stigla iz Berlina s cijenjenog festivala za kreativce s područja vizualne kulture.

Reklamu Magenta Summer snimanu na pulskom i riječkom području stručni žiri nominirao je u čak četiri kategorije - za režiju, kinematografiju, glazbu te općenito za najbolji kratki brendirani sadržaj.

 

Vijest o nominacijama na svojim društvenim mrežama objavio je poznati nizozemski redatelj južnoafričkih korijena Billy Pols koji se zahvalio i pulskoj ekipi iz agencije 'Quo locations' koji su zaslužni za sve vezano uz lokacije, od ponude i prezentacije, do logističke i sigurnosne organizacije snimanja. Ovo nije bilo prvi put Billy Pols surađuje s 'Quo locations' koji su na radar svjetski poznatih produkcija došli svojim radom na raznim zapaženim projektima, od reklama za Porsche, Mercedes i Lexus, do zapaženih holivudskih hitova poput recentnog filma s Markom Whalbergom koji je sniman u okolici Raklja.

Pogledajte reklamu Magenta summer i pokušajte nabrojati predivne lokacije koje je zabilježila kamera:

Tweet

Posljednje novosti