Ostao i bez 20 eura!

Poštom poslao novac bratu, a službenica mu ga nije mogla isplatiti

1
Ilustracija
Ilustracija

Tako to radi Hrvatska pošta! Trenutno mi nije poznato postoji li u medijima još uvijek rubrika vjerovali ili ne, ali način poslovanja Hrvatske pošte kad je riječ o slanju novca iz Pule za Trpanj sasvim je zaslužio da bude uvršten samo u takvu rubriku.

Priča je jednostavna, a sto posto istinita. Umjesto rođendanskog poklona Puljanin je bratu 18. lipnja 2024. godine putem Hrvatske pošte u Puli, uz rođendansku čestitku za 21. lipnja 2024. poslao 300 eura i o tome ga obavijestio.

 

Dana, 26.  lipnja 2024. godine, primatelj javlja da još uvijek novac nije dobio, a u poštanskom uredu u Trpnju službenica mu je kazala da je na temelju dostupnog broja potvrde o uplati putem poštanske uputnice vidljiva uplata 300 eura, ali da ona novac ne može isplatiti, jer nema nalog za isplatu!

U Puli poštanska službenica, nakon komunikacije s nadređenima, novac je pošiljatelju vratila, dakle 300 eura, ali ne i dvadesetak eura koliko je stajala neuspješna financijska transakcija. Za taj novac treba se obratiti službi za prigovore Hrvatske pošte. Baš žalosno i sramotno kako to radi Hrvatska pošta. (Asim Čabaravdić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa