Voli maneštru, ombolo, kobasice...

Slavni hrvatski nogometaš gradi kuće u Istri

0
Jedna od kuća Ivane i Stjepana Tomasa (Foto: Privatna arhiva)
Jedna od kuća Ivane i Stjepana Tomasa (Foto: Privatna arhiva)

Mnoga poznata lica u Hrvatskoj svoj su novac odlučili ulagati u nekretnine u Istri, većinom gradeći kuće za odmor ili pak stanovanje. Ovaj put riječ je o vilama koje je stilizirala i uredila Ivana Tomas, supruga nekadašnjeg nogometnog reprezentativca i trenera Stjepana Tomasa. Oni su svoj projekt odlučili ostvariti u istarskom Taru, a kako je došlo do te ideje pojasnio je za Istarski.hr sam Tomas.

 

"Još dok sam igrao u Italiji imao sam prijatelja, Izidora Radojkovića, često sam dolazio kod njega u konobu, on me zapravo privukao u Istru pa sam tako kupio zemlju. Svidjela mi se Istra, pogotovo Tar-Vabriga. Prvo sam sagradio kuću za sebe, pa onda za najam, prodaju, a sada ih imamo devet. Supruga sve to vodi, ona za to ima smisla i ukusa. Povremeno dolazimo i mi, volimo često doći u Istru, volimo sve, od agroturizama, konoba, vinarija, hrane i tako dalje. Volim istarsku maneštru, kada je vrijeme obola, kobasica, pa pljukanci, ma sve. Sigurno planiramo kasnije u životu i živjeti u Istri, to nam je ideja. Preselili bi se i sada ali ne možemo dok djeca idu u britansku školu u Zagrebu, ali svaki slobodan trenutak smo u ovdje. Svi naši prijatelji su zavoljeli Istru uz nas", kaže nam Tomas.

"Trenutno radimo na razvoju projekta vila u Gedićima. Zemljište je kupljeno i idemo s manjim vilama jer trenutno nedostaje baš takvih na tržištu. Imamo odličan tim suradnika, od arhitektice Nine Pahović do izvođača Terra Soluma", zaključuju Tomasi. U fotogaleriji donosimo prikaze njihovih vila i kuća za odmor. (M.R.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa