detoksikacija na plus 35

SAUNA U GRADU Mnogi su se u centru Pule razodjenuli (foto)

0
Foto: Istarski.hr
Foto: Istarski.hr

Umjesto da plaćaju skupu saunu u nekom od fensi centara ljepote, mnogi su danas pohrlili u centar Pule po besplatnu dozu detoksikacije. Zapravo, dobili su 2 u 1. Uz pojačanu dozu znojenja na plus 35, što, čitamo, oslobađa organizam od slobodnih radikala, mnogi su radikalno krenuli po špežu u trbuh grada gdje nema čega nije bilo. A ne može se reći da, osim verdure, nije bilo turista i Puležana koji su se morali laktovima probijati do banaka.

 

Neki, međutim, ne haju za godišnje doba, saunu i temperaturu zraka, poput Vladimira Bajića, koji se i danas na Sajmu antikviteta pojavio u svojoj uniformi dugih rukava. Drugi su se pak vodili prirodnom logikom: ako je vruće, svaki komad krpice je suvišan. Mnogi su tako primijećeni u centru grada kako šetaju goli, istina, samo do pasa. 

Što se golotinje tiče, Zoričićeva ćudorena policija iliti pomorski redari zasad patroliraju samo po plažama, a kako je krenulo, izgleda da će morati početi legitimirati i golaće po gradu. Ukoliko legitimaciju, s obzirom da su nehajno odbacili smokvin list, budu mogli odnekud izvući. (M. V. I.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa