europski epicentar ljepote

Bila je to spektakularna večer u Rovinju (galerija)

0
Foto: Josip Čekada
Foto: Josip Čekada

Sinoćnji događaj u Rovinju pod nazivom "Noć zvijezda, mode i kulture" ponovno je privukao brojne zaljubljenike u rad domaćih i međunarodnih dizajnera, a za ovaj događaj se tražilo i mjesto više. Rovinj, višegodišnji šampion turizma, ugostio je neka od najvećih imena hrvatskog dizajna na velikoj pozornici u ex TDR-u, na otvorenom prostoru.

Program je započeo izlaskom Daniele Gračan u bajkovitoj vjenčanici Nikolina Wedding Store. Upravo sinoć Daniela je podijelila s publikom kako uskoro slavi srebrni pir, odnosno 25 godina braka. Program su vodili Leonora Surian Popov na talijanskom jeziku i Davor Garić na hrvatskom i engleskom, čime je događaj bio dostupan širem spektru publike. Ova jedinstvena revija okupila je brojne poznate osobe, uključujući Alku Vuicu, Mineu, i mnoge druge zvijezde.

Reviju je otvorio BiteMyStyle by Zoran Aragović, a pridružili su mu se i dizajneri Showroom Antonela, Jat Lag, Anima M., Yelena H., Arlene Sento by Vita Sever, Sedma nit Igor Galaš, S-Hand Art, Silk by Slavica Bezić, Martina Herak, Högl., a ovu spektakularnu reviju zatvorio je Aksent.

 

Poznate hrvatske zvijezde nosile su ove raskošne kreacije, uključujući Danielu Gračan, jedinu Hrvaticu koja je ponijela titulu Kraljice Svijeta 1989., njenu kćer Emu Gračan – Kraljicu Hrvatske, te ostale pobjednice Kraljice Hrvatske. Za make-up modela pobrinuo se IBeauty studio vlasnice Ive Berišić, dok je za frizure bio zadužen najpoznatiji frizerski studio u Istri, Hair studio Gea.

Kulturno-zabavni dio programa obogatili su nastupi Vlade Kalembera, grupe Feminnem, i pobjednice ovogodišnjeg Sanrema Junior, Zoe Šestan.

Bogate poklone za uzvanike osigurali su najstarija i najveća pršutarna Buršić iz Vodnjana, restoran Dario, Elipso, Kanaan i kozmetička kuća Sisley, dok je službeni prijevoznik modela bila tvrtka Brioni Pula. Uzvanici su uživali u gostoprimstvu i delicijama restorana Tramonto i hotela Delfin, te su se izvanredno proveli.

Ovaj prestižni događaj još jednom je potvrdio status Rovinja kao nezaobilazne destinacije za ljubitelje mode, ljepote i kulture. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa