Rock'n'Grill Fest

Na Hidrobazu stiže Alen Vitasović i poručuje - živ sam i zdrav

02.04.2024 - 15:39
Alen Vitasović (Foto: Instagram)
Alen Vitasović (Foto: Instagram)

U povodu Međunarodnog praznika rada, na Hidrobazi će se od 1. do 4. svibnja održati još jedan Rock'n'Grill Fest na kojem će nastupiti mnoga poznata domaća glazbena imena. Svakako je među zanimljivijima nastup Alena Vitasovića, koji se nakon podulje stanke potpuno oporavio i nedavno vratio na stage. On nastupa prvoga dana, u srijedu, 1. svibnja, a nakon njega Funbox band, Monah i SGK Čarobna frula.

 

- Živ sam i zdrav i sve je u redu. Imao sam jednu operaciju, morao sam malo mirovati, to je to, ništa strašno, kazao nam je Vitasović te podsjetio da je nastupao sve do polovice listopada, nakon čega je završio u bolnici.

- Preskočio sam Božić i Novu godinu i lijepo sam se odmorio. Prije 15 dana imao sam veliki koncert u Novigradu, ovaj vikend sam svirao u Pogonu kulture u Rijeci, 13. travnja sam u Zagrebu, pa u Rovinju i onda za 1. maj na Hidrobazi, rekao je Vitasović. 

U četvrtak, 2. svibnja, na Hidrobazi sviraju Opća opasnost i Big wave. U petak, 3. svibnja, na pozornicu stižu Gustavi i Šajeta, a program završava u subotu, nastupom Giuliana&Diktatora i Night Expressa.

Kao i svake godine, uz glazbu dobro paše i roštilj, koji će posjetiteljima biti dostupan na nekoliko punktova. Program počinje u 16 sati. (M. V. I.)  

Tweet

Posljednje novosti