BESPLATAN KONCERT – POKLON PULEŽANIMA

Video, Foto Aerodrom na Kaštelu stavio pravu stvar na pravo mjesto

Piše: Mirjana Vermezović Ivanović

07.09.2024 - 16:01
Foto: Mirjana Vermezović Ivanović
Foto: Mirjana Vermezović Ivanović

Poznati pulski diskont sinoć je počastio Puljane besplatnim koncertom Aerodroma na Kaštelu, kao što to čini koncem svake sezone. Usprkos tome, atrij Povijesnog i pomorskog muzeja Istre nije bio dupkom pun, bila je ondje mahom publika srednje i starije dobi koja je cupkala na hitove zagrebačkog benda osnovanog 1978. godine, koji je bio najpopularniji 80-ih godina.

 

No, hitovi su za fanove bili jednako živi kao i u vrijeme njihove mladosti, pa su tako uz frontmena Juricu Pađena otpjevali 'Običnu ljubavnu pjesmu, 'Fratella', 'Što si u kavu stavila', 'Divljakušu', da bi na koncu 'stavili pravu stvar na pravo mjesto'.

Mnogi su očekivali i pokoju Azrinu pjesmu, iz doba kad je Pađen nastupao s Johhnyjem Štulićem. Dobili su i to: publika je pjevala uz 'Usne vrele višnje', iako ne dovoljno glasno, pa je Pađen ustvrdio 'niste se baš iskazali'. No, stvar s ezakotraljala u dobrom smjeru, krenula je 'A šta da radim', a onda , među hitovima Aerodroma, i 'Hajde mala dođi' Parnog valjka.

 

Mnogi su očekivali i pokoju Azrinu pjesmu, iz doba kad je Pađen nastupao s Johhnyjem Štulićem. Dobili su i to: publika je pjevala uz 'Usne vrele višnje', iako ne dovoljno glasno, pa je Pađen ustvrdio 'niste se baš iskazali'. No, stvar se zakotraljala u dobrom smjeru, krenula je 'A šta da radim', a onda, između hitova Aerodroma, i 'Hajde mala dođi' Parnog valjka.

'Dobro je da rock'n'roll nije umro', rezimirao je Pađen. Sezona koncerata na Kaštelu još nije gotova: iduće subote, 14. rujna, na rasporedu su novosadske Lutke na koncu i Antitodor. 

Tweet

Posljednje novosti