Lijepa priča iz Poreča

Mladom slovenskom paru pronađen izgubljeni zaručnički prsten

01.04.2024 - 16:02
Jovana i Vito (privatna arhiva)
Jovana i Vito (privatna arhiva)

Vito i Jovana, mladi par iz Izole, koji će uskoro zaploviti u bračnu luku, zauvijek će pamtiti svoj boravak u Poreču u petak, 22. ožujka. Tog su dana došli na jednodnevni izlet u Poreč, zaustavili se u Sparu gdje su parkirali, potom su otišli na ručak u jedan restoran.

I tada je Jovana primjetila da joj nedostaje zaručnički prsten. Naravno, jako se uznemirila, prva reakcija bila joj kako to nije dobar znak pred vjenčanje, ali nekako duboko u sebi vjerovala je da će prsten biti pronađen, rekla nam je u telefonskom razgovoru.

 

Otišli su tužni u Izolu, gdje su potom isprintali letke sa slikom prstena na ruci, informaciju da je izgubljen na parkiralištu Spara i brojem telefona, te se drugi dan vratili u Poreč i zalijepili letke na nekoliko lokacija.

I kada su već bili izgubili svaku nadu, sedam dana nakon gubitka, u petak, 29. ožujka nazvala ih je jedna Daria iz Poreča i rekla im da je pronašla njihov prtsen. Njihovoj sreći nije bilo kraja, a čitava će im ova situacija možda ipak biti neki znamen pred vjenčanje, ali pozitivan. (Nenad Čakić)

Tweet

Posljednje novosti