ĐIR PO PULI

Foto Političari skupljali glasove, većina šetala i prodavala se kočija (FOTO)

30.03.2024 - 16:32
Foto: Istarski.hr
Foto: Istarski.hr

Zanimljivo je bilo jutros u središtu Pule. Osim, zbog tradicionalne Uskrsne fritaje, koju svake godine priprema Budimir Žižović sa svojom ekipom, ovogodišnja Velika subota u Puli ostat će upamćena i po već prepoznatljivom buvljaku u Ciscuttijevoj ulici, te Sajmu starina i umjetnina, na kojem je najzanimljiviji prodajni eksponat bila jedna stara kočija. Ukoliko ste zainteresirani za kupnju kočije, u kakvoj su se nekada vozila gospoda, u našoj fotogaleriji imate i telefon na koji možete dati ponudu.

 

Među starinama koje su se prodavale na buvljaku isticala se i jedna stara fotografija domobrana Virovitice iz 1943. godine. Samo nekoliko desetaka metara dalje nalazio se štand Domovinskog pokreta, čiji su aktivisti dijelili pisanice, pa je potencijalni kupac fotografije komotno mogao produžiti do njihovog štanda i tko zna, možda na fotki potražiti zajedničke pretke.

Ako je netko i kupio sliku virovitičkih domobrana, jedno je sigurno, taj se sigurno nije zaustavio kod štanda Radničke fronte, čiji su aktivisti građanima dijelili cvijeće.

I dok su lijevi i desni skupljali glasove, članovi Lige protiv raka Pula na svom su punktu s prepoznatljivim plavim balonima, obilježili Dan u plavom posvećen svjesnosti o raku debelog crijeva. (N.Č.)

Tweet

Posljednje novosti