Ponovo otvoren caffe bar

Foto 'Bunarina će ostati jedinstveno mjesto u našem gradu' (FOTO)

30.03.2024 - 14:12
Foto: Istarski.hr
Foto: Istarski.hr

„Lijepo vrijeme, uvijek izvrsna atmosfera na Bunarini te prijatelji, sportaši i sve generacije od klinaca do naših penzića, jamstvo su da će Bunarina i u narednim godinama disati punim plućima i biti jedinstveno mjesto u našem gradu", poručili su iz Jedriličarskog kluba Uljanik, povodom svečanog otvorenja caffe bara na Bunarini.

Kao što smo već pisali, JK Uljanik je novi koncesionar na ovom popularnom pulskom okupljalištu.

 

Gosti na otvorenju zabavljali su se uz DJ Filja, a počašćeni su s bakalarom, lignjama i pincama.

Podsjetimo, tvrtka J. K. U. Pula, koju je osnoivao Jedriličarski klub Uljanik, preuzela je Bunarinu na natječaju nakon što je od nje odustala gradska tvrtka Pula usluge i upravljanje, nakon što joj je pripojen dotadašnji višeegodišnji koncesionar, gradska tvrtka Fratarski.

Godišnja naknada za koncesiju je 18.000 eura (stalni dio) i 3,1 posto prihoda kao promjenjivi dio, a koncesionar se obvezao i na ulaganje u iznosu 392.500 eura.

To ulaganje odnosi se na preuređenje ugostiteljskog objekta u vidu obnove nadstrešnice i terase, rasvjete, ograde, opremanja uslužnog prostora, kuhinje i sanitarnih prostora, radove na instalacijama, kao i radove na hortikulturnom uređenju. (N.Č, I.B.)

Tweet

Posljednje novosti