'danas nas je razveselio...'

Baby Lasagna prijavio svoje ime

26.03.2024 - 11:47
Baby Lasagna u ZAMP-u (foto: Facebook)
Baby Lasagna u ZAMP-u (foto: Facebook)

Baby Lasagna sada je i službeno Baby Lasagna. Naime, pravim imenom Marko Purišić prijavio je svoje umjetničko ime Baby Lasagna.

 

"Baby Lasagna u HDS ZAMP-u! Danas nas je razveselio dolazak Marka Purišića u naš zagrebački ured. Marko je ovom prilikom službeno prijavio svoje umjetničko ime (pseudonim), a kolegice Smiljana Klein Tretinjak, voditeljica Sektora dokumentacije, distribucije, članstva, AV i ostalih prava, i Darija Gospodnetić, voditeljica Odjela članstva, informirale su ga o važnim pitanjima vezano za ostvarivanje njegovih autorskih prava i o svemu što služba ZAMP čini za svoje članove", objavili su iz Hrvatskog društva skladatelja.

"HDS će i ove godine financijski podržati hrvatskog predstavnika na Eurosongu. Prilikom potpisivanja ugovora o potpori HDS-a za Eurosong, uspjeh i pobjedu u Malmöu Marku je osobno, i u ime Društva, poželio i Glavni tajnik Hrvatskog društva skladatelja, Antun Tomislav Šaban", dodali su i poželjeli sreću Lasagni.

"Hvala Marku što je odvojio vrijeme i za potpisivanje tridesetak autograma te za fotografiranje s dijelom zaposlenika, najvećih obožavatelj(ic)a. Sretno! Meow", poručili su iz ZAMP-a.

Tweet

Posljednje novosti