marin lerotić:

'Je li glas za Možemo! glas za ukidanje Istarske županije?'

1
Marin Lerotić (foto: Facebook)
Marin Lerotić (foto: Facebook)

Marin Lerotić, vijećnik u pulskom Vijeću, kandidat za gradonačelnika Pule, bivši IDS-ovac i donedavni saborski zastupnik neće ići na parlamentarne izbore, ali ih komentira preko Facebooka. 

"Kažu iz političke platforme Možemo! da višestruko planiraju smanjiti broj općina i županija. Bilo bi zanimljivo čuti planiraju li time ukidanje Istarske županije ili je pripojiti Primorsko goranskoj županiji? Pravo pitanje bi zapravo bilo, je li glas za Možemo! glas za ukidanje Istarske županije?", piše danas Lerotić.

 

S obzirom da ne ide na izbore, ovo bi se moglo protumačiti kao zadavanje udarca pulskom Možemo, koje mu je trenutačno suparnik u redovima opozicije u Vijeću.

Pretpostavka je da će se Dušica Radojčić, čelnica Možemo! Pula, također kandidirati za gradonačelnicu, pa možda Lerotić razmišlja dugoročno i orijentirao se na svoju buduću suparnicu...

Podsjetimo, u izjavi za Istarski.hr Lerotić je objasnio da su postojale kombinacije za njegovu kandidaturu za Sabor, ali je na koncu od toga odustao jer se, kako je rekao, odlučio u potpunosti posvetiti lokalnoj politici. (I. B.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa