saznajemo

Marin Lerotić odustao od Sabora

0

Marin Lerotić je odustao od Sabora, odnosno od borbe za još jedan mandat, ekskluzivno saznaje Istarski.hr. 

U Sabor je Lerotić ušao na izborima 2020. kao dio IDS-a, a u međuvremenu je izašao iz te stranke nakon što je iz nje izašao njegov bliski suradnik Boris Miletić. U Saboru je ostao kao nezavisni zastupnik i nagađalo se da će on i Miletić svakako izaći na izbore u 8. izbornoj jedinici. No, od toga neće biti ništa. 

"Unatoč određenim razgovorima koji su bili vođeni s kolegama sa lijevog centra političkog spektra, da nosim listu u 8. izbornoj jedinici, odlučio sam da se neću kandidirati na sljedećim parlamentarnim izborima. Do sada sam bio jako angažiran u radu u Gradskom vijeću, a od sada možete očekivati da će to biti još snažnije i to me veseli. Moj fokus je moj rodni grad i uvijek će to biti. Idemo dalje skupa", poručio je Lerotić, koji se od Sabornice oprostio i na Facebooku.

 

"Došao je kraj 10. saziva Hrvatskog sabora. Želim iskoristiti priliku da se zahvalim svima koji su bili uz mene sve ovo vrijeme koje je bilo prožeto usponima i padovima, kao i u svemu u životu.

Želim se zahvaliti svima onima koji su sudjelovali u mom radu, onima koji su mi se javljali s prijedlozima, kritikama i pohvalama. Trudio sam se dati doprinos u razvoju Istre, Kvarnera i Hrvatske. Nekada sam u tome bio više, a nekad malo manje uspješan.

Hvala vam od srca na podršci, trudio sam se ne razočarati nikog od vas i dati najbolje od sebe.

Za kraj, brzo će doći novi izbori. Izađite na birališta i dajte glas onima za koje ste sigurni ili vjerujete da će najbolje zastupati interese svih građana i da sutra ovaj zaista mali dio raja bude bolje mjesto za život", napisao je Lerotić.

Sada je sasvim jasno da će nastavak svoje političke karijere usmjeriti na borbu za mjesto gradonačelnika Pule, što je već najavio. (M. Rosanda)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa