u medulinu izgorjelo 30-ak brodica

'Jutros oko pet sati probudila me eksplozija'

0
Foto: Milivoj Mijošek
Foto: Milivoj Mijošek

Noćas je u marini u Medullinu izbio veliki požar koji je zahvatio više desetaka brodica. Prema prvim informacijama gorjelo ih je sedam brodica, u idućoj obavijesti policije broj brodica koje su u plamenu popeo se na 15, u 6.30 sati bilo je to već 20, a posljednje brojke govore o čak 30 izgorjelih brodica.

 

Na mjestu događaja zatekao se novinar Mladen Kolenko, koji je zapravo prvi odaslao informaciju u javnosti na društvenim mrežama.

Njega je rano ujutro probudila eksplozija. Bilo je to oko 5 sati.

"Prvo sam pomislio da nije nešto puklo kod mene, no ni par minuta kasnije čula se i druga eksplozija, ali manjeg intenziteta. Onako bunovan digao sam se iz kreveta i s balkona vidio crni gusti dim, koji se protezao od ulaza u autokamp Medulin sve do Premanture, Pomera i dalje. Po svemu sudeći ili je eksplodirala neka plinska boca, ili rezervoar na nekoj brodici u blizini. Premda se nisu čule sirene, vidjelo se da su vatrogasci na terenu u obuzdavanju vatre. Gdje, što i zašto je eksplodiralo i zapalilo se kod autokampa Medulin i lučice, zasad se još ne zna. No, profesionalni vatrogasci još gase, a više ću saznati kasnije", napisao je Kolenko.

Više možete čitati na linku.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa