damir vanđelić

'Danas su 32 godine otkako sam izašao iz ratnog zarobljeništva. Muči me nepravda'

0
Damir vanđelić
Damir vanđelić

Damir Vanđelić, poznati hrvatski menadžer i predsjednik stranke Republika na svom Facebook profilu osvrnuo se na nepovjerenje građana u pravosuđe.

 

Njegov status prenosimo u cijelosti:

"Danas su točno 32 godine otkako sam izašao iz ratnog zarobljeništva. Muči me samo nepravda. Svjedočio sam više puta protiv raznih zločinaca na sudu za ratne zločine. Mučno.

Glavni zločinci do danas nisu privedeni, a kamoli osuđeni. Mnogi i hodaju među nama. Mnogi amnestirani i s hrvatskim mirovinama. Bez osude. Bez srama. Hrvatski građani imaju, od svih 27 zemalja EU-a, najmanje povjerenja u pravosudni sustav.

Zbog svakodnevnih korupcijskih afera, seksualnog napastovanja, fizičkog nasilja, prijetnji, nepotizma, kriminalnog političkog utjecaja ... Samo u Plenkovićevom mandatu više od 300.000 građana otišlo je iz Hrvatske. Otići iz Hrvatske zbog nepravde je razumljivo.

Ali postoji bolji izbor. Treba ostati, demokratski smijeniti tu šačicu nesposobnih i korumpiranih 'elita' i unaprijediti zemlju u ono što ona u našim srcima i je - najbolja i jedina domovina!", objavio je Vanđelić. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa