RUKOMET

Pregršt poziva u reprezentaciju za porečke rukometaše

01.03.2024 - 10:22
Leon Rušnjak (FOTO: RK Poreč)
Leon Rušnjak (FOTO: RK Poreč)

I dok je posljednjih dana u prvom planu seniorska reprezentacija, zbog novog izbornika, koji će je u drugoj polovici ovoga mjeseca voditi na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre, na adresu Rukometnog kluba Poreč stiglo je čak osam poziva za nastup u najboljim mlađim selekcijama naših nacionalnih vrsta. Pet poziva stiglo je za nastup u juniorskoj reprezentaciji a dobili su ga dosadašnji reprezentativci Luka Malinarich, Marko Bajan i Petar Krupić te Leon Rušnjak i Nikola Ivanković. Martin Sebastiano Boka uvršten je na rezervnu listu.

 

U Daruvaru će trenirati mlađi juniori pod palicom izbornika Ivana Dragića i trenera vratara Poreča Želimira Popovića. Na tim pripremama bit će i naš mladi vratar Mateo Matošević.

U Poreču će trenirati kadetska reprezentacija izbornika Alena Dujmića, a na pričuvnom popisu svoje mjesto našao je i Lucas Labinac.

Porečki rukometaši uz to ovoga vikenda imaju prvi susret Lige za prvaka na svom parketu, gdje im dolazi vrlo jaki našički Nexe osnažen na klupi rukometnom legendom Veselinom Vujovićem. Susret se igra u subotu u dvorani Veli Jože s početkom u 19 sati. (S. Ž.)

Tweet

Posljednje novosti