dostupno 11 parcela

Želite uzgajati zdravu hranu usred Pule? Sad je prilika

0
Urbani vrtovi na Gregovici
Urbani vrtovi na Gregovici

Na mrežnim stranicama Grada Pula objavljen je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za davanje vrtnih parcela na korištenje u sklopu Urbanih vrtova na Gregovici.

Na pripremljenim vrtnim parcelama građani mogu uzgajati povrće, jagodičasto voće, začinsko bilje i cvijeće za vlastite potrebe, uz osigurano korištenje vode i alata.

Osim za uzgoj zdrave hrane, prilika je to i za razmjenu vrtlarskih iskustava, stjecanje novih znanja, povezivanje građana i druženje na svježem zraku.

 

Javni poziv za podnošenje prijava za 11 slobodnih vrtnih parcela bit će otvoren od 1. do 30. ožujka.

Cjeloviti tekst Javnog poziva objavljen je na službenim internetskim stranicama Grada Pule i na oglasnoj ploči na adresi Forum 2. Obrasci zahtjeva mogu se preuzeti u Pisarnici Grada Pule i na službenim internetskim stranicama Grada Pule, gdje su objavljeni uz Javni poziv.

Dodatne informacije vezane uz Javni poziv mogu se dobiti u Upravnom odjelu za urbanizam, investicije i razvojne projekte, svakog radnog dana od 9 do 11 sati, pozivom na brojeve telefona 371-844 ili 371-877.

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za davanje vrtnih parcela na korištenje u sklopu Urbanih vrtova na Gregovici dostupan je na poveznici. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa