Moj posao

Razmišljaš o karijernom iskoraku? Kreni s pronalaskom novog posla!

29.02.2024 - 12:42

Kontinuiranim razvojem vlastite maloprodajne mreže postavljaju nove trendove na tržištu, a ionako prepoznatljivu ponudu neprestano obogaćuju novim atraktivnim proizvodima i uslugama prilagođenim potrebama modernog kupca. Oni su Tisak i tragaju za pojačanjem na radnom mjestu: Prodavač (m/ž). Nude ti edukaciju i mentorstvo, naknadu za topli obrok, stimulativne nagrade za ostvarene rezultate te povoljnije police dopunskog i zdravstvenog osiguranja, a prijave primaju najkasnije do 28. ožujka.

U ZOOCITY-ju vjeruju da je ispravna briga i njega kućnih ljubimaca jedini pravi put do sretnog i zdravog ljubimca. Slažeš se s njima? Voliš educirati o ljubimcima i prodaja ti je u malom prstu? Ako si kimao/la glavom na prethodna pitanja, onda je vrijeme da im se javiš! Trenutno zapošljavaju na poziciji: ZOOCITY prodajni savjetnik (m/ž), a nude ti mogućnost napredovanja i edukacije koje će ti pomoći u savladavaju buduće uloge, konkurentnu plaću, work-life balance, bonuse na plaću i ekipu kakvu bi svatko poželio! Javi im se čim prije, a najkasnije do 8. ožujka.

Želiš raditi kod top poslodavca u turizmu? Nemoj čekati, jer čeka te dobar posao u Valamaru! Pozivaju te da im se pridružiš na poziciji: Viši specijalist web projekata (m/ž). Potrebno je posjedovati minimalno 5 godina iskustva na području vođenja i koordinacije web i/ili digitalnih projekata, a njihova ponuda uključuje strukturiran onboarding proces uz podršku mentora i buddy-ja, mogućnost kontinuirane edukacije, odlične uvjete rada te rad u poticajnom okruženju. Svoj životopis im pošalji do 7. ožujka.

Kontinuirano rastu i otvaraju nove poslovnice, ulažu u visoke standarde u svim segmentima poslovanja te razvoj odnosa sa poslovnim partnerima i klijentima. Glavni aduti po kojima se ističu kao poslodavac su stimulativna primanja, mogućnost internog rasta i razvoja te ugodno radno okruženje u kojem rade odlični ljudi! Oni su Interigre, a trenutno su u potrazi za osobom koja će im se pridružiti na radnom mjestu: Radnik u automat klubu (m/ž). Prijave primaju do 18. ožujka.

Nudeći nenadmašnu razinu gostoljubivosti kroz uslugu noćenja s doručkom i originalnu lepezu estetike interijera i eksterijera, Angelo d’Oro Hotel i apartmani predstavljaju savršenu oazu za odmor i opuštanje, ali i bazu za istraživanje Rovinja i okolice. S ciljem osnaživanja postojećeg tima, zapošljavaju na radnom mjestu: Voditelj hrane i pića (m/ž). Novim kolegama nude konkurentnu plaću, mjesečne nagrade, mogućnost profesionalnog razvoja i sudjelovanje u edukacijama te rad u poticajnom okruženju. Javi im se do 18. ožujka.

Tweet

Posljednje novosti