Kako biti ležerno cool: budite vladarica ulične mode uz New Balance 327

26.02.2024 - 18:13

Svi mi volimo moderno i cool izgledati, ali posebno je umijeće održavati moderan i cool stil, a istovremeno djelovati vrlo ležerno i opušteno. Ako još niste savladali ovu zahtjevnu modnu vještinu, u nastavku smo vam pripremili nekoliko savjeta koji će vam u tome nesumnjivo pomoći, stoga, krenimo!

Krenimo od – obuće

Iako se na prvi pogled može činiti pomalo naopako, cool i ležeran izgled najjednostavnije ćete postići odgovarajućom modernom obućom. Naravno, riječ je o tenisicama, a pravi model za to su New Balance 327 tenisice. Riječ je o istinskom modnom klasiku koji je nevjerojatno jednostavno uskladiti s ostatkom vašeg outfita, a u svakoj će kombinaciji biti istinski šlag na torti.

Ako spadate među ljubitelje minimalističkog stila, tada odaberite model u vječnoj bijeloj ili krem nijansi. Naravno, u slučaju da smatrate da je crna kraljica svake ležerne modne kombinacije, tada će vam biti drago čuti da su ove tenisice dostupne i u toj varijanti.

S druge pak strane, ako više volite zemljane i nježne tonove, tada odaberite ove popularne tenisice u nježnoj zelenoj, smeđoj ili pak žutoj boji i jednostavno ih kombinirajte s vašim drugim omiljenim zemljanim tonovima.

Na kraju, ako volite razigrane i vedre modne kombinacije, tada potražite model ovih tenisica u zanimljivoj kombinaciji boja poput narančaste, plave i ljubičaste (ali i brojnih drugih) ili pak u nekoj od metalik varijanti, zahvaljujući čemu možete biti sigurni da nikako nećete proći neopaženo, neovisno o tome s čime ih kombinirali. U konačnici, koju god boju preferirate, sigurno ćete pronaći pravi model za sebe.

Čim jednostavnije, tim bolje

Nakon što ste odabrali svoje tenisice, vrijeme je da posvetite nešto vremena i ostatku svoje modne kombinacije. Ako vam je cilj djelovati ležerno i cool, tada je najbolje da maksimalno pojednostavite svoj outfit, i u pogledu boja i uzoraka, ali i svih modnih dodataka.

Birajte jednobojne i jednostavne komade, poput traperica i bijele majice, a začinite sve zanimljivom jaknom ili sakoom. Ponekad su najjednostavnije kombinacije najbolji odabir jer će djelovati upravo onako kako želite: da ste niste pretjerano trudili, ali da neovisno o tome odlično izgledate.

Ove su modne kombinacije odlične za gotovo sve svakodnevne obaveze, od odlaska u školu ili na predavanje, do odlaska na posao ili poslijepodnevno druženje s prijatejima. A najbolje od svega jest što, osim što ćete odlično izgledati, će vam biti vrlo ugodno i ležerno ćete se osjećati.

No, vodite računa o tome, da iako je najbolje odabrati najjednostavnije komade, ključno je da budu kvalitetni. Ako još uvijek nemate traperice koje vam idealno stoje i u kojima se odlično osjećate, tada je PRM online trgovina prava adresa za vas jer ćete ovdje pronaći bogat izbor najpoznatijih svjetskih modnih marki među kojima ćete sigurno pronaći nešto za sebe.

Naravno, osim traperica, ovdje su dostupni i brojni drugi modni komadi, zahvaljujući čemu će vaše moderne i ležerne kombinacije biti spremne u trenu!

Ne zaboravite na ključne modne dodatke

Bez obzira na to što smo rekli da vaš outfit mora biti maksimalno pojednostavljen kako biste djelovali ležerno, to nikako ne znači da trebate izbaciti baš sve modne dodatke. Odaberite nekoliko onih ključnih i dovedite svoju modnu kombinaciju do savršenstva: torbica preko ramena u koju ćete smjestiti sve što vam može zatrebati tijekom dana, najnoviji model sunčanih naočala, koji, osim što će vas štititi od sunca, istovremeno osiguravati moderan izgled, ali i nekoliko komada nakita poput naušnica ili diskretne ogrlice koji će vašoj modnoj kombinaciji s lakoćom pružiti dozu ležernosti, ali isto tako i vrlo moderan i uređen izgled.

 

Tweet

Posljednje novosti