međunarodni sajam turizma

Istra se predstavila u Beogradu, s naglaskom na - vjenčanja

0

HGK - Županijska komora Pula organizirala je nastup istarskih tvrtki na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Na zajedničkom štandu predstavile su se porečke tvrtke I.D. Riva Toursi Anamar Tours te Modna agencija Tijara Pula. Pulska tvrtka Uniline predstavila se putem svojeg predstavništva u Beogradu – Uniline experience d.o.o.

Na centralnoj prezentaciji turističke ponude Istra je predstavljena kao privlačna destinacija za putovanja, ali i kao destinacija za održavanje vjenčanja. Naime, postoji rastući trend organiziranja vjenčanja u Istri, pa je i predstavljen projekt "Istra wedding destination".

 

Istarske turističke tvrtke naišle su na veliki interes srpskih partnera, a na poslovnim susretima uspostavljeni su brojni kontakti i dogovorene buduće suradnje. Također, održani su sastanci s predstavnicima Privredne komore Srbije te direktorom Predstavništva HGK u Srbiji Perom Mijakićem.

Štand istarskih tvrtki, među ostalim, posjetili su direktorica turističke zajednice Srbije Marija Labović kao i Sekretar za turizam u Privrednoj komori Srbije Tijana Maljković.

Ovogodišnje 45. izdanje sajma održano je od 22. do 25. veljače pod sloganom Avantura počinje ovdje. HGK – Županijska komora Pula organizirala je predstavljanje istarskih tvrtki na temelju suradnje s Privrednom komorom Srbije. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa