zadovoljni rezultatom

Možemo: 'Mi smo druga politička opcija u gradu'

19.02.2024 - 09:25
Jučerašnji stožer možemovaca (foto: facebook)
Jučerašnji stožer možemovaca (foto: facebook)

Možemo! Pula je među onim strankama koje tvrde da su ostvarili sjajan rezultat na izborima i da su oni druga stranka u gradu, odmah iza IDS-a.

To tvrdi i HDZ iz kojeg kažu da su "druga stranka po proširenosti", jer imaju vijećnike u najviše MO-a nakon IDS-a, a to tvrdi i gradonačelnik Filip Zoričić za nezavisne liste.

 

"Kao najmlađu političku stranku u Puli, iznimno nas raduju rezultati izbora za mjesne odbore grada Pule koji su nas pozicionirali kao drugu političku opciju u gradu. Ovom prilikom zahvaljujemo se svima koji su prepoznali naš rad, trud, znanja i vrijednosti - i kao i do sada, možemo tvrditi da to povjerenje nećemo iznevjeriti", kažu pulski možemovci.

"Naših 15 vijećnika koji su osvojili mandate kreće u kreiranje boljih života u sedam pulskih mjesnih odbora, rame uz rame sa stanovnicima. Naša politika osnaživanja građana i njihovog uključivanja u odlučivanje, nulte tolerancije na klijentelizam i političku trgovinu pokazuje rezultate, a mnogi su prepoznali da je to jedini put u istinske promjene koje kao društvo trebamo", ističu možemovci.

"Želimo zahvaliti svim ljudima na našim listama, na njihovom trudu i angažmanu u predstavljanju kandidata i programa", zaključuju. (IHR)

Tweet

Posljednje novosti