najstariji izbor ljepote

Foto U Rovinju uskoro Kraljica Hrvatske. Pogledajte veliku galeriju i video

05.12.2023 - 13:36

I ove godine Rovinjski hotel Lone 12. prosinca 2023. postat će središte ljepote, zahvaljujući izboru Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta, koji se tradicionalno održava uz veliku podršku turističke zajednice Rovinja i grada Rovinja - krune Mediterana koji je ujedno i višestruki turistički prvak Hrvatske. Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najstarija i najnagrađivanija domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom "Kraljica Hrvatske". O kvaliteti spomenutog vina najbolje govori činjenica da se posluživalo za vrijeme kraljevskog vjenčanja.

Organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno su najavili kako su prvi put u povijesti Republike Hrvatske upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatsku. Kažu da je došao trenutak najaviti izbor za Kraljicu Svijeta koji će se prvi puta ubrzo održati u Hrvatskoj.

 

Svečanost će voditi poznata Američka voditeljica Diane McInerney na engleskom jeziku uz zabavani voditeljski par, Zlatu Mück Sušec i Maria Sedmaka, a u zabavnom dijelu izbora nastupaju svima dobro poznati pjevač Goran Karan, te grupa Učiteljice. Pored pjevačkih točaka, svojim plesnim vještinama zaplesat će i odlična plesna skupina Megablast. 

Ovoj svečanoj manifestaciji može se pridružiti svatko i podržati festival ljepote, talenta i zabave, stoga je preporuka rezervirati datum 12. prosinca u 19:00 sati za Kraljicu Hrvatske. Sve prisutne očekuje vrhunska zabava koju su organizatori pripremili.

Ulaz je slobodan, a rezervacija pozivnice može se učiniti putem e-mail adrese: info@kraljica-hrvatske.hr.

Ovo su kandidatkinje: 

Tweet

Posljednje novosti