Udruga civilnih invalida – inkluzija Pula

Dijele poklon pakete članovima te pozivaju građane na donaciju

0
Ilustracija (Foto: Pixabay)
Ilustracija (Foto: Pixabay)

Udruga civilnih invalida – inkluzija Pula dijeli poklon pakete svojim članovima

U povodu božićnih i novogodišnjih blagdana, Udruga civilnih invalida – inkluzija Pula dijeli prigodne poklon pakete članovima udruge s područja Pule, Vodnjana te općina Ližnjan, Fažana, Barban, Marčana, Medulin, Žminj i Svetvinčenat.

 

Poklon paket članovi mogu preuzeti radnim danima od ponedjeljka do petka od 8,00 do 15,00 sati na adresi ul. Gajeva br. 3/I u Puli.

Udruga je osnovana 2011. godine sa svrhom pružanja podrške osobama s invaliditetom pri uključivanju i ravnopravnom sudjelovanju u životu lokalne zajednice. Cilj rada udruge je senzibilizirati javnost o potrebama i prisutnosti osoba s invaliditetom u lokalnoj zajednici, te poštivati ljudska prava osoba s invaliditetom.

Jednom tjedno osobna asistentica Orijeta Vitasović obilazi korisnike. Udruga pruža korisnicima uslugu osobnog asistenta i videće pratnje, pomoć u kući osobama s invaliditetom odnosno nepokretnim osobama koje su ovisne o tuđoj pomoći, teškoćama u kretanju, oštećenjem vida i sluha, multiplom sklerozom i mišićnom distrofijom, te osobama sa intelektualnim i psihosocijalnim teškoćama.

Udruga se ovim putem obraća široj javnosti da pomogne donacijama u prikupljanju prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za potrebite, te financijskih sredstava za plaću osobne asistentice i videće pratnje, koja pomaže i pruža pomoć korisnicima kao i pružanje psihološke pomoći korisnicima.

Donacije se mogu uplatiti na broj žiro-računa:

IBAN: HR7324070001100365769 OTP banka

Kontakt telefon 091/7876027, 098/9392472

Aktivnost su podržali i sufinancirali Istarska županija, Grad Pula, Vodnjan, općine Fažana, Ližnjan, Marčana, Svetvinčenat, Bale, te donatori. Udruga je korisnik podrške institucionalnom i organizacijskom razvoju udruga/neprofitnih organizacija Grada Pule.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

VODITELJ/ICA SKLADIŠTA

Do: 02.03.2024.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

VOZAČ/ICA TERETNOG VOZILA

Do: 02.03.2024.

LABIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A KUHAR/ICA - KUHAR/ICA

Do: 04.03.2024.

TINJAN, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPECIJALIST ORTOPED / SPECIJALISTICA ORTOPEDIJE

Do: 05.03.2024.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA