MLADEŽ GO HDZ POREČ POZIVA

Podržite mlade nogometaše Vrsara na Socca Champions League!

0

Mladež GO HDZ Poreč poziva sve zainteresirane građane na sponzorstvo NK Victory Vrsar. „Usmjereni smo na stvaranje zajednice povjerenja i sigurnosti, Mladež HDZ-a je mjesto gdje će se mladi uvijek moći obratiti znajući da djelujemo u najboljem interesu za cijelu zajednicu, posebice za mlade sportaše kojima ćemo pružati podršku i pomoć u prikupljanju sponzorstva“, rekla nam je Sarah Rasnek, predsjednica Mladeži HDZ-a Poreč.

Ekipa NK Victory Vrsar se od 12. do 15. listopada natječe na Socca Champions League u Mariboru. Natjecanje će se održati u Sloveniji, na stadionu NK Maribora, Ljudski vrt. Na Socca Ligi Prvaka se natječe 40-ak najboljih ekipa na svijetu, među kojima je i NK Victory Vrsar te bi se sponzorstvom mladim i talentiranim sportašima omogućio put i smještaj, kao i dodatni troškovi opreme.

 

Prije nekoliko godina NK Victory Vrsar se na Socca Champions League plasirao na 4. mjesto, te ove godine žele ostvariti još bolji uspjeh, ali da bi ostvarili svoj cilj, potrebna je podrška u vidu sponzorstva. Svi sponzori bit će oglašeni, osigurano im je mjesto na dresovima malonogometne ekipe te reklame u svim objavama.

INFO ZA UPLATU

Ako želite podržati mlade sportaše u osvajanju Socca Champions League u Mariboru, uplatu možete izvršiti na račun NK Victory, IBAN: HR51 2340 0091 1112 4169 0, Brostolade 23, Vrsar, OIB: 814 546 76 592, opis plaćanja: donacija za sponzorstvo sportaša.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa