prilika za biznis

Na kraju sezone prodaju se brojni mali hoteli. Ovaj bombon nudi se u Istri

14.09.2023 - 09:39
Hotel koji je na prodaju
Hotel koji je na prodaju

Posljednjih godina obiteljski hoteli doživjeli su pravi boom, prije svega jer većina njih nudi svakodnevnu animaciju za djecu, ali i dodatne sadržaje, kako bi se i odrasli barem malo odmorili, piše Večernji list.

Danas na Jadranu ima nemali broj takvih hotela i kampova, a sudeći prema njihovoj bukiranosti, možemo govoriti o sve većem rastućem trendu. No, krajem ove sezone, na tržištu se, točnije u prodaji, našao pozamašan broj ovakvih objekata, a mi smo, u suradnji s Njuškalom, našli pet najatraktivnijih.

Istra - rustikalan obiteljski hotel - 900.000 eura

Hotel u središnjoj Istri, u okolici Buja, zapravo je renovirana postojeća kamena kuća i zadržan je izvorni istarski stil - objekt je uhodan, sadrži 24 postelje - u prizemlju se nalaze recepcija, sanitarni čvor, kuhinja, restoran, mini bar, terase - a u podrumu je taverna. Napravljen je projekt za proširenje smještajnog kapaciteta za dodatnih 9 dvoposteljnih soba, četiri suite/ apartmana, kongresnu salu, saunu, prostoriju za fitnes, kancelariju, vanjski bazen, parking. U vlasništvu je cca. 3.600 m2 zemljišta, a u najmu je dodatnih cca. 6.000 m2.

Tu su još obiteljski hotel na Korčuli - 2.500.000 eura, hotel-pansion u Novom Vinodolskom - 1.700.000 eura, obiteljski hotel u Crikvenici - 986.000 eura i Hotel sa 4 zvjezdice u Zadru - 9.000.000 eura.

Opširnije možete čitati na linku.

Tweet

Posljednje novosti