Show na sudu u Puli: Htio pobjeći pa se zabio glavom u prozor

0
Općinski sud u Puli
Općinski sud u Puli

Matija K. (31) iz Medulina, osumnjičenik za krađu, 22. travnja nešto prije 10 sati pokušao je pobjeći iz zgrade Općinskog suda u Puli. Očajnički se glavom zaletio u zatvoreni prozor razbivši staklo koje mu je raskrvarilo glavu, piše 24 sata.

Naime, za vrijeme ispitivanja pobješnjeli Matija je, kako doznajemo, skočio na stol pokraj prozora u namjeri da pobjegne. U suludom naumu skoka kroz zatvoreni prozor zaustavila su ga dvojica pravosudnih policajaca, a pomogao im je i zamjenik državnog odvjetnika u Puli.

U hrvanju u sudnici pred zaprepaštenom sutkinjom nasilni osumnjičenik za krađu se namjerno glavom bacio na zatvoren prozor. Okrvavljene glave prevezen je u pulsku Opću bolnicu gdje mu je pružena liječnička pomoć nakon čega je opet vraćen iza rešetaka pulskog zatvora.

Nataša Rogić Jukopila kaže da je bjegunac iz sudnice samo lakše ozlijeđen te da policija još utvrđuje sve okolnosti nesvakidašnjeg pokušaja bijega iz sudnice.

Vlatko Ivandić iz Općinskog državnog odvjetništva u Puli kaže da njihov kolega koji je pomogao pravosudnim policajcima u sprječavanju bijega nije ozlijeđen, piše 24 sata

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa