LUTKE NA KONCU I PUBLIKA RASTURILI ROCK CAFFE

Foto Totalna odvaljotka, skoro pao luster, a pjevač poručio: 'Čuvajte klub, traje 30 godina, nije u redu da ga sad srušite'

Piše: Mirjana Vermezović Ivanović

15.09.2024 - 11:02
Foto: Mirjana Vermezović Ivanović
Foto: Mirjana Vermezović Ivanović

Zbog vremenske prognoze koja je nagovješćivala kišu, sinoć je u Puli otkazan jedan događaj, a drugi poluotkazan. Prva je Pulska noć, a drugi koncert na Kaštelu na kojem su trebali nastupiti Antitodor i Lutke na koncu.

Koncert Lutaka u posljednji je čas premješten u skučeni i zagušljivi prostor Rock caffea ispunjen do posljednjeg milimetra u kojem je, kao i lani za nastupa ovog beogradskog benda koji svira pjesme KUD Idijota, vladala neviđena gužva. Antitodora će publika vidjeti neki drugi put.

"Grupa iskusnih beogradskih muzičara koja ima za cilj da pesme legendarnih Kud Idijota i dalje žive", kako za sebe kažu, sinoć su rasturili Rock Caffe. Ili, bolje rečeno, rasturila ga je publika.

 

"Čuvajte klub, traje 30 godina, nije u redu da ga sad srušite", poručio je pjevač i gitarist Vladan Vasiljević u trenutku kad je netko iz mase zakačio luster koji je skoro popustio pod skakanjem i poganjem.

Publika je pjevala uglas s bendom, od prvog do posljednjeg stiha. U dva sata svirke zaredali su se 'Hoćemo cenzuru', 'Vesna', 'Glupost je neuništiva', 'Neću da radim za dolare', 'To nije mjesto za nas', 'Mi smo ovdje samo zbog para', 'Marjane Marjane', 'Maja', 'Io sono…dittatore', 'United', 'Bandeira rossa', a na 'Bellu ciao' nastupila je totalna odvaljotka.

"Sjebaste mi mikrofon, sunce da vam jebem detinje. Jesmo rekli da vodimo računa o tome. Sreća da radi“, kazao je pjevač. Publika se penjala na binu, pjevala s bendom. Bilo je to kao na koncertu velikih svjetskih zvijezda, pa se i redar morao uspeti na stage da obuzda fanove.

Lutke na koncu vole Pulu, a i ona njih. No, bila je to večer na kojoj su Puležani iskreno pokazali koliko im nedostaju Tusta i KUD Idijoti.

Tweet

Posljednje novosti