'KADA SAM ZADNJI PUT NEKU ŽENSKU'

Alen Vitasović u hrvatski javni prostor uveo istarsku riječ za seksanje

Piše: Nenad Čakić

02.09.2024 - 19:01
Alen Vitasović (foto: Slaven Branislav Babić/PIXSELL)
Alen Vitasović (foto: Slaven Branislav Babić/PIXSELL)

Alen Vitasović nastupio je prije deset dana na 27. Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku, gdje je izveo pjesmu 'Miruj'. To je bio povod za kratak intervju s njim u emisiji IN magazin na Novoj TV.

„Jedna fina balada koja u ovom trenutku ide uz moje emocije koje proživljavam ovih dana. Ne bih sad tu tajnu otkrio. Ima malo tuge u svoj toj priči, ali zna se da su najveći umjetnici u tuzi napravili najveća djela", rekao je Vitasović o pjesmi, a na pitanje koliko miruje u stvarnom životu kazao je:

„Ja mogu mirovati jako puno, ali kada dođem na pozornicu ili kada sam u ovom svom životnom pozivu, a to je glazba, tu ne mogu mirovati.“

 

Najzanimljiviji dio razgovora bio je o njegovom odnosu s medijima.

„Ja sam čovjek pun mana, imam i neke vrline, ali kada me netko pita za mane, uvijek sam otvoreno govorio o alkoholu, nikad nisam skrivao kada sam bio po bolnicama. Pokušavam se liječiti, radim na sebi, imam pozitivnu energiju i nikada neću odustati jer sam veliki borac“, kazao je.

Ali ipak postoje pitanja na koja se nikada ne može naviknuti. „Svi mi koji smo igrom slučaja postali javne osobe moramo odgovarati i na pitanja poput: kada sam jeo, šta sam jeo, kada sam bio u wc-u, kada sam se tuširao i kada sam zadnji put brusio neku žensku“, bez dlake na jeziku odgovorio je Vitasović i tako u hrvatski javni prostor uveo istarsku riječ za seksanje.

Autori emisije očito nisu razumijeli o čemu Vitasović priča jer bi spornu riječ vjerojatno bili prekrili zvučnim signalom za prostote.

Tweet

Posljednje novosti