U Donjim Kranjcima

Video Udario u kameni zid mosta, sletio u provaliju i prevrnuo se

Piše: Nenad Čakić

24.08.2024 - 10:51

Sinoć se na cesti Labin - Ravni kod Donjih Kranjci dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena. Na mjestu nesreće jutros je, prema svjedočenju jednog našeg čitatelja, još uvijek bio prevrnuti kombi u provaliji.  

 

"Jutros sam se vozio iz Svete Marine za Labin. Kod Donjih Kranjci je jedan mali kameni mostić, ispod kojeg sam vidio prevrnuti automobil. Odmah sam se zaustavio da vidim ako nekome možda treba pomoći. Tada mi je prišao čovjek koji živi u blizini i rekao da se nesreća dogodila sinioć oko 22 sata. Rekao je da su na mjestu nesreće bili vatrogasci i Hitna pomoć, te da je čuo nečije zapomaganje", ispričao nam je čitatelj uz opasku da je "morala biti velika brzina kada je kombi uspio probiti dio kamenog mostića i odletjeti preko njega u provaliju". 

Iz policije su nam potvrdili da je sinoć oko 21.55 sati 55-godišnji slovenski državljanin upravljao je teretnim automobilom, slovenske registracijske oznake, županijskom cestom iz smjera naselja Ravni prema Labinu.

"U oštrom zavoju je zbog neprilagođene brzine kretanja udario u kameni zid mosta, nakon čega je automobil odbačen u jarak te se prevrnuo na krov. Vozač je prevezen u pulsku bolnicu, a težina njegovih ozljeda zasad nije poznata. Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je kako je bio pod utjecajem alkohola od 2.03 promila. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv vozača se pokreće prekršajni postupak", rekli su nam u PU Istarskoj. 

Tweet

Posljednje novosti