pionir svjetske elektroničke glazbene scene

Foto Paul Kalkbrenner oduševio 4.000 posjetitelja u Cave Romane

Piše: Istarski.hr

26.07.2024 - 19:01

U čarobnom okruženju antičkog kamenoloma Cave Romane, Istra je ugostila jednog od pionira svjetske elektroničke glazbene scene, njemačkog producenta i superzvijezdu Paula Kalkbrennera. Ovaj spektakularni događaj okupio je 4.000 posjetitelja iz cijele Europe na potpuno rasprodanom open-air partyju, pretvarajući Istru u epicentar globalne glazbene scene.

 

Još jedan uspješan projekt u suradnji Future Scope i Balance timova transformirao je događaj u međunarodno glazbeno čudo, istovremeno promovirajući Istru kao vrhunsku party destinaciju. Posjetitelji iz Hrvatske, Slovenije, Njemačke, Italije, Mađarske, Švicarske, Nizozemske, Austrije, Belgije i drugih zemalja donijeli su šaroliku i energičnu atmosferu koja je nadmašila sve granice, ujedinjujući ljubitelje elektronske glazbe iz cijele Europe.

Paul Kalkbrenner, globalna ikona elektroničke glazbe, još je jednom pokazao zašto je legenda. Njegov nastup u Cave Romane bio je vrhunac večeri, pružajući publici nevjerojatno autentično iskustvo. Svirajući uz impresivne vizualne efekte, Kalkbrenner je majstorski spojio duboke basove, vokale i melodije, stvarajući čaroliju koja je očarala sve prisutne. 

Njegova sposobnost da izgradi i održi energiju kroz cijeli nastup dokazala je zašto ga obožavaju širom svijeta. Njegov nastup bio je emotivno i vizualno putovanje koje je publiku ostavilo u transu. Uz njega su nastupali talentirani hrvatski DJ-evi Neroa, Lemon, Jock, Shipe i Paperclip Project, stvarajući glazbeni maraton koji je spojio različite stilove i energije.

"Čuti različite jezike u publici i vidjeti to međunarodno jedinstvo tijekom Kalkbrennerovog nastupa bilo je zaista posebno iskustvo," izjavio je organizator. S prosječnom dobi posjetitelja od 36 godina, događaj je privukao široku lepezu generacija, pokazujući univerzalnu privlačnost elektronske glazbe.

Ovim događajem započelo je dvodnevno slavlje kojim Future Scope, najdugovječniji i najuspješniji hrvatski elektronički klupski program, obilježava svojih impresivnih 22 godine rada spektakularnim događajem u vinkuranskom Cave Romane. No, ovo nije kraj – već večeras slijedi nastavak kada će na istoj lokaciji nastupiti legenda berlinskog underground techna, Ben Klock.

"Ovaj spektakularni događaj ne samo da je učvrstio reputaciju Istre kao nezaobilazne party destinacije i ključne lokacije za ljubitelje elektroničke glazbe, već je i pokazao nevjerojatnu moć glazbe u stvaranju nezaboravnih iskustava. Dodatno je promovirao Hrvatsku kao atraktivnu turističku destinaciju koja nudi jedinstvene party doživljaje na prekrasnim lokacijama," zaključuje organizator.

Tweet

Posljednje novosti