gradski stadion u puli

'Drosina' napokon ima novi travnjak. Pogledajte kako izgleda

Piše: Istarski.hr

25.07.2024 - 10:12

Dovršeno je postavljanje novog travnjaka na gradskom stadionu Aldo Drosina te će stadion u novom ruhu dočekati predstojeću SuperSport Hrvatsku nogometnu ligu, javljaju iz Grada Pule.

Zamjena travnjaka započela je krajem lipnja 2024., a radove je izvela Maxmar Grupa izabrana nakon javnog prikupljanja ponuda. Za poslove stručnog nadzora bila je zadužena pulska tvrtka Via ing u suradnji s konzultantima za ovu vrstu specifičnih radova.

 

Najprije je promijenjena ograda, demontiran je ekran i postavljen novi semafor, a nakon toga započelo je i postavljanje novog travnjaka.

Podsjetimo, Gradsko vijeće Pule krajem svibnja ove godine donijelo je odluku o dodjeli financijskih sredstava trgovačkom društvu Pula usluge i upravljanje, nakon čega su započeli radovi na zamjeni semafora i dotrajalog travnjaka na gradskom stadionu. 

Grad Pula prepoznao je važnost ulaganja i obnavljanja sportske infrastrukture te je upravo stoga osigurao 300 tisuća eura za sve radove, stručni nadzor i troškove odlaganja viškova materijala.

Podsjetimo, prošle godine zamijenjen je umjetni travnjak na pomoćnom stadionu Aldo Drosina, dok je na SRC Veruda zamijenjena atletska staza, zaključuju iz Grada Pule.

Tweet

Posljednje novosti