ZANIMLJIVA MANIFESTACIJA OŽIVJELA PAZIN

Pogledajte program posljednjeg tjedna 'Ljeta u parku'

Piše: Istarski.hr

23.07.2024 - 18:01
Dobar odaziv Pazinjana
Dobar odaziv Pazinjana

U Centru za kulturu i obrazovanje Pazin zadovoljni su proteklim tjednom manfestacije "Ljeto u Parku" koja se održava u centru grada.

Kreativna radionica crtanja uz Urban Sketchers Pazin okupila je brojne sudionike, dok je jazz koncert Zvonimir Radišić Tria stvorio savršeni ugođaj za ljetnu večer. DJ Neno je svojim ritmovima dodatno podigao raspoloženje. Petak je donio napetost i zabavu s turnirom u Pictionaryju, a večer je završila emotivnom projekcijom filma "Osam planina".

Iz Centra najavljuju program za četvrti, posljednji, tjedan koji, kako ističu, donosi još više glazbe, plesa i zanimljivih razgovora pod nazivom "Svi bićerini svita".

 

U četvrtak, 25. srpnja, u 19 sati predstavit će se break dance AB Original studio. Nastup nudi priliku za uživanje u spektakularnim pokretima, a energični plesači zasigurno će oduševiti publiku svih uzrasta. Od 21 sat uslijedit će 'Plesnjak po starinski' uz Mih&Me i Darija Marušića, koji će povesti na putovanje uz starinske korake. Uz to, koncert će održati duo JochemsFarkaš, koji će zabaviti zanimljivim izvedbama belgijske i hrvatske tradicijske glazbe, ali i one iz drugih krajeva svijeta.

Idućeg dana, u petak, u 19 sati na rasporedu je razgovor s književnikom i scenaristom Tonijem Juričićem. Dva sata kasnije bit će projekcija filma "Palo lišće" Akija Kaurismäkija.

Zanimljiv filmski program

Svi programi se održavaju u Parku istarskih velikana, uz besplatan ulaz.

'Ljeto u Parku' održava se uz potporu Grada Pazina, Hrvatskog audiovizualnog centra i Turističke zajednice središnje Istre.

Tweet

Posljednje novosti