poreč

Foto Pogledajte u čemu se guštalo na Guštima merkata (foto)

19.07.2024 - 16:36

Danas je u Poreču održano još jedno izdanje Gušta merkata, događaja koji se sada već tradicionalno održava na tržnici svakog trećeg petka u mjesecu. Ponovno smo se okupili kako bismo zajedno uživali u dobroj hrani, glazbi i nezaboravnoj atmosferi, javljaju iz porečke Usluge.

Ovog puta posjetitelji su kušali orzoto sa sipom i povrćem, ukusan i lagan specijalitet, koji je bio savršen za vreli ljetni dan. Jela je pripremila ekipa Valamar Riviere. Osim toga, ponudu dobre hrane obogatila je ekipa iz novootvorenog Spritz bara Parencan, koji su za sve prisutne pripremili svoje autentične bokuniće.

 

Posebno ih, kažu, veseli što se ponuda na tržnici širi i što ima sve više zainteresiranih koji žele poslovati upravo ovdje.

"Jedan od ciljeva manifestacije Gušti merkata je upravo revitalizacija porečke tržnice i stvaranje dodatne vrijednosti i drago nam je vidjeti da uspijevamo u tome. Veselimo se budućim susretima i vidimo se na sljedećem izdanju Guštiju merkata u kolovozu", poručuju iz Usluge. (IHR)

Tweet

Posljednje novosti