OPĆINA VIŽINADA

Djeca na ljetni kamp odlaze u prigodno oslikanom autobusu

18.07.2024 - 09:14

Općina Vižinada i ove godine organizira 'Ljetni kamp – škola plivanja' za predškolarce i djecu od 1. do 8. razreda osnovne škole, koji se održava od 15. do 26. srpnja.  

Autobusni prijevoz organiziran je s polaskom u 07,30 sati prema rasporedu, Škola plivanja se odvija od 08,30 sati do 12,00 sati na kupalištu Jedro, a povratak iz Poreča za Vižinadu je oko 12,00 sati.

 

Učešće roditelja za djecu s prebivalištem na području općine iznosi 100 eura po djetetu za planiranih 10 radnih dana. Roditelji koji imaju više djece imaju dodatne olakšice: za drugo dijete plaćaju iznos od 80 eura, a za treće i svako sljedeće dijete iznos od 60 eura.

Općina osigurava razliku cijene po polazniku, a u cijenu je uključeno: autobusni prijevoz, voditelj škole plivanja i dva pratioca polaznika.

Ovogodišnja novost je što se djeca voze u autobusu kojeg krase slike Vižinade s natpisom Visit Vižinada.

„Zahvaljujem Studio Sondi i tiskari Sigra na izradi dizajna i naljepnice, a osobito Tomu Ljuštini koji nam je dozvolio da obljepimo autobus njegove tvrtke s ciljem dodatne promocije Vižinade kao turističke destinacije“, poručio je načelnik općine Marko Ferenac preko svog FB profila. (N.Č.)

Tweet

Posljednje novosti