Curu iz Umaga sustigla kazna

Radila kaos i vrijeđala policajce. ‘Đubrad jedna pokvarena’

22.05.2024 - 08:05
Umag (Snimio Milivoj Mijošek)
Umag (Snimio Milivoj Mijošek)

Mladu djevojku iz Umaga nedavno je sustigla kazna od čak tisuću eura za remećenje javnog reda i mira i vrijeđanja policije. Naime, prije otprilike godinu dana, točnije 18. srpnja 2023. godine oko četiri sata ujutro u Umagu, u Riječkoj ulici na terasi ugostiteljskog objekta koji se nalazi uz šetnicu, mlada Umažanka je narušavala javni red i mir na način da je vikala i galamila, razbijala prazne staklene boce i prevrtala drvene stolove i stolice pri čemu je nekoliko stolica bacila u more.

 

Nešto kasnije je omalovažavala i vrijeđala policijske službenike koji su poduzimali mjere sprječavanja daljnjeg narušavanja javnog reda i mira, govoreći im ''jebem vam mater pandursku, dao Bog da vam dijete završi kao ja, jebat ću vam majku kad vas vidim, đubrad jedna pokvarena, pedofilčine, nakon čega je vrijeđala i omalovažavala druge policijske službenike koji su je uhitili, govoreći im ''jebat ću vam majku kad vas vidim, znam gdje živite, đubrad jedna pokvarena, pedofilčine". Kako bilo, ubrzo je uhićena, a potom i odvedena na odjel psihijatrije OB Pula.

Naravno, u kaznu od nemalih tisuću eura će joj se uračunati vrijeme tijekom kojeg je bila uhićena u Policijskoj postaji Umag, a platiti može i dvije trećine kazne.

Uglavnom, treba i napomenuti da je okrivljenica ispitana pred sudom gdje izjavila da se smatra krivom za navedena djela, no da se događaja uopće ne sjeća, budući je bila pod utjecajem alkohola, pa ne zna što se dogodilo. Napomenula je da zbog svega izražava žaljenje a posebno zbog njenog postupanja prema policijskim službenicima. (M.R.)

Tweet

Posljednje novosti