glazbeni spektakl u vinkuranu

Od danas dostupan limitiran broj dnevnih ulaznica po posebnim cijenama

0

Na veliku radost Istrijana, od danas je dostupan limitiran broj dnevnih ulaznica po posebnim cijenama za glazbeni spektakl Gates Of Agartha koji se u povijesnom kamenolomu Cave Romane u Vinkuranu održava 7. i 8. lipnja.

Dnevne ulaznice mogu se osigurati putem linka.

U petak 7. lipnja na impozantnoj će pozornici nastupiti Adriatique, Seth Troxler, TSHA, Miguelle & TONS te hrvatski DJ Yakka. Drugog dana festivala, za koji vlada izniman interes diljem svijeta, u subotu, 8. lipnja nastupaju Bedouin, Dixon, Vintage Culture, Avantgart Tabldot te hrvatska DJ legenda Felver.

 

Drugo izdanje Gates of Agartha izuzetna je turistička promidžba Istre i Hrvatske. Do sada je putem društvenih mreža više od 12 milijuna ljudi diljem svijeta vidjelo reklamu za Festival. Hrvatski glazbeni brend BSH i američki Gate ovim Festivalom Istri otvaraju nove, ionako izvrsne turističke mogućnosti. Mnogi od posjetitelja na lokaciji će se zadržati više od dva festivalska dana.

Vrata Agarthe dvodnevna su glazbena odiseja koja spaja prošlost i sadašnjost te nudi pogled na njezinu bogatu povijest i živopisnu kulturu. Cave Romane drevni je kamenolom iz rimskog doba koji je odigrao ključnu ulogu u izgradnji pulske Arene pod zapovjedništvom cara Vespazijana. Uklesan u 50-metarske zidove od vapnenca i smješten u malom selu Vinkuran, stoji kao podsjetnik na drevno umijeće i arhitektonsku ostavštinu Rimskog Carstva. Legenda kaže da je špilja Romane bila sveto mjesto za drevna plemena i mistična bića, ističu organizatori.  

Svaki od izvođača koji nastupaju ovog lipnja posljednjih godina pune festivale i prestižne klubove diljem svijeta. 

Gates of Agartha se održava u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Medulin. Sve informacije o Festivalu mogu se pronaći na linku. (Istarski.hr)

 

Toni

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa