praznik rada

Evo gdje će se za 1. maj feštati u Rovinju i Poreču

0
Ilustracija
Ilustracija

Rovinj se priprema za veliku proslavu Prvog maja na livadi Zlatnog rta, uz glazbeni program od 12 pa sve do 19:30 sati. Nastupit će rovinjski bendovi i mladi talenti koji će svojim nastupima dodatno uveličati ovaj praznik.

 

Posjetitelje će zabavljati sastavi kao što su Gig Savers i Duo Online, zatim polaznici Glazbenog laboratorija, te njihovi sastavi MONVI i BIP koji će pokazati svoje umijeće u pop i rock žanrovima, a cjelokupan će program voditi Vukica Palčić.

Osim programa u najpoznatijoj rovinjskoj park šumi, u jutarnjim će satima gradom prodefilirati i članovi Limene glazbe Rovinj. Proslava Prvog maja na Zlatnom rtu obećava dan ispunjen glazbom, plesom i veseljem, idealan za obitelji, prijatelje i sve one koji žele dan provesti u prirodi, najavljuju iz Grada Rovinja.

Prvi maj u Poreču će se proslaviti tradicionalno na Gradskom kupalištu, gdje će se već od jutra igrati turnir u briškuli i trešeti, a sve do večeri bit će i svirke i pjesme uz  Magazin, Baredinesauruse i Alfa Time Band, te bogatu gastro ponudu i 1000 besplatnih porcija fažola za sve. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa