krcat trg slobode

Foto Euforija u Umagu. Stotine jedva dočekale Lasagnu! (foto i video)

15.05.2024 - 19:51
Foto: Milivoj Mijošek
Foto: Milivoj Mijošek

Trg slobode u Umagu ispunjen je do posljednjeg milimetra. Čitav je grad, usprkos kiši, došao dočekati svog idola Baby Lasagnu, u ritmu čije pjesme 'Rim Tim Tagi Dim', s kojom je dogurao do sjajnog drugog mjesta na Eurosongu, ne pleše samo Hrvatska, nego i 'pola svijeta'. 

 

"Baby Lasagna, volimo te", pisalo je na transparentima kojima je mahom najmlađa publika dočekala svog idola. Mnogi su se oboružali rekvizitima, čentrinima koje su uzeli iz noninih škrinja. Čak je i basist benda Mihael Žipovski za Dnevnik.hr izjavio da mu se mama naljutila jer je ukrao čentrin i njime obložio gitaru. "Nismo znali da je toliki hype. Gore smo bili u svojim obavezama i brigama i uopće nismo znali koliko su ljudi poludili za tim", rekao je Žipovski. Lasagnu je došao bodriti i Alen Vitasović, a u publici smo primijetiti i istarskog župana Borisa Miletića, koji je na svom Facebooku objavio snimak dočeka. 

Nakon što ih je publika euforično dočekala, uz pozdrave i lijepe želje, Baby Lasagna i njegov bend popeli su se na binu i još jednom odsvirali hit za kojim je poludjelo 'pola planeta'.

"Hvala što ste došli u tako velikom broju", kazao je publici Baby Lasagna te potom odgovorio na nekoliko pitanja. 

Što je ključno za uspjeh na Eurosongu? "Vjerovati mladim ljudima, vjerovati nekome tko zna bolje od tebe. Sagnut glavu i slušat druge", skromno je odgovorio Lasagna.

Upitan za nastavak glazbene karijere, prenio je današnju informaciju o tome da su rasprodane čak tri Šalate!

"Nastupamo na Sea Star Festivalu za malo više od tjedan dana. Uglavnom, koncerti, koncerti, koncerti. Rad, kao i do sada", najavio je Lasagna, a taj će podatak zacijelo oduševiti njegove brojne obožavatelje. (M. V. I.) 

Tweet

Posljednje novosti