Gradsko izborno povjerenstvo

Promjena biračkih mjesta u Puli

12.04.2024 - 17:08

Izborno povjerenstvo Grada Pule uputilo je biračima obavijest o promjeni sjedišta triju biračkih mjesta.

 

Birači koji su na prethodnim parlamentarnim izborima glasali u prizemlju zgrade Katastra, Forum 13, Pula-Pola, a imaju prebivalište u slijedećim ulicama: Augustov prolaz, Flaciusova ulica, Forum, Gradinski uspon, Kandlerova ulica, Kapitolinski trg, Prolaz Sv. Nikole, Rasparaganov uspon, Riva, Trg stara tržnica, Ulica Castropola, Ulica Porta Stovagnaga, Uspon konzula Istranina, Uspon Pavla Đakona, Uspon Sv. Roka, u srijedu, 17. travnja glasat će na biračkom mjestu br. 19 u Osnovnoj školi Centar, Danteov trg 2.         

Birači koji su ranije glasali na Filozofskom fakultetu, a imaju prebivalište u Mletačkoj, Mutilskoj, Nazorovoj 2, Nazorovoj 1-17 (neparni), Ulici Bartolomeo dei Vitrei, Ulici Proštinske bune, Ulici sv. Mihovila i Vrtlarskoj sada će glasati na biračkom mjestu broj 50 - Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, Preradovićeva 1/1.

Birači koji su ranije glasali na Filozofskom fakultetu (M. Ronjgova 1), a imaju prebivalište u Kirčevoj, Kolhiđanskoj, Kosovoj, Liburnijskoj, Preradovićevoj, Prilazu kralja Salamona, Prilazu Plovana Mikule, Ulici Matetića Ronjgova i Valvazorovoj sada će glasati na biračkom mjestu br. 51 na FET-u „Dr. Mijo Mirković“ u Preradovićevoj ulici 1.

Sva ostala sjedišta biračkih mjesta na području Pule ostaju neizmijenjena.

Birači koji glasuju izvan mjesta prebivališta, a koji su privremeno upisani u popis birača na području Pule, Vodnjana te općina Barban, Fažana, Ližnjan, Marčana, Medulin i Svetvinčenat, mogu glasati u u OŠ Centar (biračko mjesto 52). (IHR)

 

 

 

Tweet

Posljednje novosti