suradnja s fakultetom

Razmatra se mogućnost pokretanja sveučilišnog studija u Poreču

0
Nenad Velenik, Loris Peršurić, Marko Perić i Morena Mičetić
Nenad Velenik, Loris Peršurić, Marko Perić i Morena Mičetić

U maloj vijećnici Grada Poreča danas su potpisani ugovori o realizaciji stručne prakse studenata Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji u institucijama na području grada Poreča, s ciljem povezivanja teorijskih i praktičnih znanja u području turizma i održivog razvoja.

Ugovore su potpisali dekan Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Marko Perić i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić, direktor Turističke zajednice grada Poreča Nenad Velenik i direktorica Poduzetničkog inkubatora Poreč d.o.o. Morena Mičetić. Sastanku su se pridružili i direktor Turističke zajednice Istarske županije Denis Ivošević te Marinela Krstinić Nižić i Marina Barkiđija Sotošek, profesorice na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

 

Stručna praksa je obvezni dio nastavnog procesa studenata na prijediplomskim sveučilišnim studijima za sve redovite i izvanredne studente. Osim stručne prakse tema sastanka bila je i mogućnost suradnje u izradi stručnih elaborata i analiza, te provedbi istraživanja i edukacija u području turizma i održivog razvoja.

Na inicijativu gradonačelnika Lorisa Peršurića razmotrit će se mogućnost uspostave programa cjeloživotnog obrazovanja i sveučilišnog prijediplomskog studija u Poreču, kao dodatna mogućnost školovanja i stručnog usavršavanja nakon srednje škole za građane Poreča i okolice.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa