Max City

Znamo gdje će se djeca zabaviti, a odrasli pronaći baš sve za uskršnji stol

0

Zabavne pripreme za Uskrs te najfinija ponuda malih domaćih proizvođača i popularnih svjetskih brendova pod krovom najvećeg trgovačkog centra u Istri.

I za male, i za velike – pripreme za Uskrs ove će godine biti poseban doživljaj. Za to se pobrinuo Max City koji je za djecu pripremio kreativne radionice ukrašavanja pisanica, izrađivanja zečića i drugih uskrsnih motiva te čitanje najljepših priča iz zečje knjižnice. Aktivnostima će se pridružiti i uskrsni zeko koji je uvijek raspoložen za druženje i fotografiranje. Nezaobilazna lokacija za stvaranje foto uspomena bit će posebna cvjetna livada s čarobnim stablom u prizemlju centra. Šareni kreativni program na rasporedu je u petak popodne te u subotu, a detaljan raspored aktivnosti pronađite OVDJE.

A sve što je potrebno da dom, ormar i blagdanski stol za Uskrs osvanu raskošni, veseli i proljetni pronađite u više od 70 trgovina najpoznatijih brendova te uživajte u posebno odabranoj blagdanskoj ponudi malih domaćih proizvođača od 27. do 30. ožujka. Pekara Ošo Buzet pripremila je tradicionalne istarske pince i najfinije colombe po izvornim talijanskim recepturama. Jedinstvene dekoracije čekaju vas u ponudi cvjećarnice Bloom & Berry i galerije Sweet Bite Soy Candles. A ne smijete propustiti ni stalni postav OPG-ova u Max Cityju: OPG Sanvincenti nudi istarski pršut, sir, kobasice ulje i vino, a OPG Delić šunku, plećku, kulen i druge slavonske suhomesnate proizvode. Prošetajte Max Cityjem, uživajte u blagdanskoj atmosferi i odaberite najbolje za sebe i svoje najmilije. Sretan Uskrs!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa