spektakl u cave romane

Objavljen line-up Gates of Agarthe, koja se širi na pulski Kaštel

0

Nakon trijumfalnog prošlogodišnjeg debija te nakon što je proglašen najboljim novim regionalnim festivalom u povijesni Cave Romane u Vinkuranu 7. i 8. lipnja vraća se festival Gates of Agartha. Poznavatelji elektronske glazbe bit će oduševljeni line up-om.

Dvodnevno spektakularno druženje predvode Adriatique, Bedouin, Dixon, Vintage Culture, Seth Troxler, TSHA , Avantgart Tabldot te brojni drugi. Novitet ove godine je i day zero koji će se održati na pulskom Kaštelu 6. lipnja.

Prije objave izvođača, diljem svijeta, već je rasprodano gotovo 50 posto festivalskih ulaznica. 

 

Svako od ovih izvođača posljednjih godina puni festivale i prestižne klubove diljem svijeta. Potvrda je ovo izvrsne suradnje tima ljudi koji stoje iza sestrinskog festivala Echoes From Agartha u Kapadokiji i hrvatskog glazbenog brenda BSH. Spomenimo i kako se ove godine neće održati festival u Turskoj pa su promotori udružili sve snage kako bi hrvatsko izdanje postiglo ogroman uspjeh.

Vrata Agarthe dvodnevna su odiseja povijesnom regijom Istre i Hrvatske, koja spaja prošlost i sadašnjost te nudi pogled na njezinu bogatu povijest i živopisnu kulturu. Cave Romane drevni je kamenolom iz rimskog doba koji je odigrao ključnu ulogu u izgradnji pulske Arene pod zapovjedništvom cara Vespazijana. Uklesan u 50-metarske zidove od vapnenca i smješten u malom selu Vinkuran, stoji kao podsjetnik na drevno umijeće i arhitektonsku ostavštinu Rimskog Carstva. Legenda kaže da je špilja Romane bila sveto mjesto za drevna plemena i mistična bića. 

Gates of Agartha se održava u suradnji s Turističkom zajednicom općine Medulin. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa