Dodijeljena nagrada Zlatni indeks

Rockwool i ove godine ima najbolji program stipendiranja studenata

0
Student Martin Šverko i Anđelka Toto Ormuž
Student Martin Šverko i Anđelka Toto Ormuž

Na svečanoj ceremoniji u organizaciji udruge eSTUDENT tvrtka Rockwool Adriatic iz Pićna i ove je godine je dobila nagradu Zlatni indeks u kategoriji stipendije za 2023. godinu. Riječ je o programu „Je li plava boja vaše latice?“ kroz koji se svakom dobitniku dodjeljuje stipendija od 4.380 eura u jednoj akademskoj godini, dvomjesečna plaćena stručna praksa te mogućnost zapošljavanja po završetku studija.

 

„Jako smo ponosni da smo i ove godine dobili ovu prestižnu nagradu od studentskih udruga. Pokazuje nam da činimo dobre stvari. Veseli nas pozitivan trag kojeg smo ostavili na svakog od naših 135 stipendista kroz 16 generacija. Zahvaljujemo stručnom povjerenstvu od devet studentskih udruga na njihovom predanom radu, znamo da nisu imali lak zadak“, istaknula je Anđelka Toto Ormuž, voditeljica korporativnih poslova prilikom preuzimanja nagrade.

Poduzeća se nagrađuju u kategorijama malih i srednjih te velikih poduzeća, a nagrade se dodjeljuju za: Stručne prakse, Ulaganje u studentske udruge i projekte, Stipendije, Stručne potpore i organiziranje projekata, Najbolji imidž i Studentski posao. Pobjednika za kategoriju Najbolji imidž odabrali su studenti osobno putem online ankete.

Predstavnici povjerenstva istaknuli su važnost podržavanja ovakvih događaja i projekata koji podupiru integraciju studenata i poboljšanje njihovog položaja te smatraju da je prikladno nagraditi i pravne osobe koje podržavaju tu istu ideju. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa