Novigrad: Gnam Gnam Fest uz morske delicije i koncert klape Motovun

06.08.2013 - 10:35
Novigradski ribari pripremit će ribarsku "feštu po domaće"
Novigradski ribari pripremit će ribarsku "feštu po domaće"

Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova u četvrtak 8. kolovoza od 20 sati u novigradskoj lučici Mandrač priprema još jedan Gnam Gnam Fest. Na ovom izdanju Gnam Gnam Festa posjetitelje očekuje ponuda ukusnih jela od plodova Jadranskog mora po promotivnim cijenama, u režiji stalnog gastro-partnera manifestacije, Lagune Novigrad. Moći će se i ovom prigodom uživati i u degustacijskoj ponudi kvalitetnih vina, maslinovih ulja, sira i mliječnih proizvoda, pršuta, tjestenina, meda… i drugih autohtonih proizvoda ovoga kraja. Ova bogata eno-agro-gastro ponuda dočekat će posjetitelje na impozantnom, stotinjak metara dugačkom stolu, duž čitave gradske lučice, popularnog Mandrača.

Bit će tu i prodajna izložba rukotvorina i izvornog istarskog, rukom rađenog suvenira, kao i kreativna likovna radionica u režiji novigradske udruge Agata. Neće naravno izostati ni odgovarajući zabavno-glazbeni program, za koji će se pobrinuti Duo Estrada, Bambus band i folklorno društvo Umag, a očekuje vas i prava glazbena poslastica, nastup jedne od najboljih istarskih klapa, klape Motovun!

Novigradski ribari pripremit će pak u neposrednoj blizini pravu ribarsku „feštu po domaće“, uz tradicionalna jela od ribe i morskih plodova, domaće vino, te glazbu i atmosferu domaće fešte.

Klapa Motovun
Klapa Motovun

Tweet

Posljednje novosti