u organizaciji tz medulin

Iznajmljivači se pozivaju na besplatne radionice

0
Ilustracija
Ilustracija

Svi zainteresirani iznajmljivači pozivaju se da se prijave na besplatne radionice u organizaciji Turističke zajednice općine Medulin i Udruge obiteljskog smještaja Istre.

Radionica pod nazivom "Mediteranski vrt" održat će se 1. ožujka s početkom u 18 sati na placi u Medulinu u prostoru Multimedijalnog Centara "3mc".

Na radionici će svi polaznici imati priliku upoznati se s trendovima sadnje cijeća i povrća i saznati što posaditi a da bude zeleno u srpnju i kolovozu. Dobit će korisne informacije kako održati stabla, grmove i ljetnice te stvoriti samoodrživi vrt kompostiranjem.

 

Druga radionica pod nazivom "Recikliranje namještaja u uređenju apartmana i kuća za odmor" predviđena je za 5. ožujka u 18 sati, također na placi u Medulinuu prostoru Multimedijalnog Centara "3mc".

U uvodnom dijelu predavanja predstavit će se projekt "Recikliranje namještaja u uređenju apartmana i kuća za odmor" s naglaskom na održivosti i zbrinjavanju krupnog otpada. Polaznici ove radionice dobit će nova znanja o korištenju recikliranih i obnovljivih materijala u uređenju interijera - od jednostavnog bojanja starog namještaja do potpune transformacije prostora, a pritom i velike uštede. Upoznat će se s pojmovima upcycling i zero waste, te dobiti primjere njihove primjene u svakodnevnom životu i kućanstvu.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-mail: info@tzom.hr.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI/A KUHAR/ICA - KUHAR/ICA

Do: 04.03.2024.

TINJAN, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPECIJALIST/ICA FIZIKALNE MEDICINE I REHABILITACIJE

Do: 05.03.2024.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK / KUHINJSKA RADNICA

Do: 06.03.2024.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PIZZA MAJSTOR/ICA

Do: 06.03.2024.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA